luni, 29 aprilie, 2024

Radu Mazare da lovitura dupa gratii: va fi mire si nas in aceeasi zi, in penitenciar. Cum si-a cerut iubita de nevasta

Distribuie:

Publicat:

Tara arde, iar Radu Mazare se pregateste de insuratoare. Informatia a fost facut publica de fratele fostului primar al Constantei.

Acesta a povestit ca Mazare si-a cerut iubita in casatorie de la telefonul inchisorii. Roxana astepta de mult momentul, iar acum are un motiv in plus sa se intoarca in tara din Madagascar.

Radu Mazare nu pierde timpul, desi se afla intr-un penitenciar de maxima siguranta. Asa ca a sunat-o pe iubita sa Roxana Mihalachein Madagascar si a cerut-o de nevasta. Nunta va avea loc in spatele gratiilor.

Mihai Mazare, fratele geaman al lui Radu Mazare: "El ar vrea la inceputul lunii viitoare, cand e si ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea penitenciarului. Dupa ce ei doi se casatoresc, vor cununa si ei si vor fi nasii colegului lui de celula, care vrea sa-si ia prietena in casatorie".

Vor fi doua nunti intr-una, iar la ceremonie pot participa in jur de 10 persoane din familia mirilor. Fratele lui Radu Mazare se va ocupa de verighete.

Acesta confirma ca Roxana vrea sa se marite mai ales ca isi doreste de ani buni sa ii fie mireasa.

Vineri insa fratii Mazare n-au discutat despre nunta.

Reporter: "Ce i-a pregatit special mama?"

Mihai Mazare: "Nu poti sa pregatesti nimic special, pentru ca nu poti sa aduci nimic gatit."

De cand a fost extradat din Madagascar si a ajuns la penitenciarul de maxima siguranta Rahova, Radu Mazare vorbeste zilnic cu fratii sai la telefon, insa intalnirile fata-n fata sunt cele care il pot ajuta pe fostul edil sa treaca peste condamnare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img