joi, 16 mai, 2024

Radu Mazare, fotografiat fara sa vrea la un festival de muzica! Se recomanda ca e din Noua Zeelanda! Vezi poza si marturia unei blonde

Distribuie:

Publicat:

Fostul primar al Constantei care s-a transformat treptat din regele litoralului in cercetat penal, iar mai apoi in fugar, ar fi fost descoperit total intamplator de o americanca la un festival de muzica din Nevada! Asta in conditiile in care toata lumea stie ca Mazare este fugit in Madagascar!

Radu Mazare a fost condamnat recent la 6 ani si jumatate de inchisoare cu executare. El a fugit in Madagascar cand se afla inca sub control judiciar, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese.

Prejudiciul estimat de procurorii in acest dosar se ridica la peste 2,97 de milioane de  euro.

Mazare, care a obtinut azilul politic pentru un an in Madagascar, a trimis in urma cu cateva luni si o fotografie care ar fi dovedit ca se afla acolo, printre ”bastinasi”.

„Statul meu in acest moment este cel de persoana care cere azil in aceasta tara, deoarece nu am sansa unui proces corect in Romania. In Romania, justitia este controlata de SRI”, a fost mesajul care a insotit instantaneul.

Socant este ca o poza de asta vara, cand Mazare sustinea ca este in Madagascar, pare sa-l infatiseze in toata splendoarea la un festival de muzica din statul Nevada (Statele Unite).

Poza apare pe contul festivalului ”Burning Man”, iar intr-unul dintre comentarii o tanara il recunoaste si spune ca s-a distrat alaturi de acest barbat o noapte intreaga, si ca acesta s-ar fi recomandat a fi din Noua Zeelanda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img