Rapid Viena – FCSB, turul play-off-ului Europa League are loc azi, de la 21:30

0
37

FCSB s-a calificat cu noroc în play-off-ul Europa League, după ce a trecut de Hajduk Split cu scorul general de 2-1. ”Bizonul” Gnohere i-a ”răpus” pe croaţi cu o dublă, ultimul gol fiind marcat în minutul 90+3.

Andrei Ivan şi Rapid Viena vin să le fure calificarea oamenilor lui Dică, după ce au trecut în turul trei preliminar de Slovan Bratislava, cu scorul general de 5-2. ”Duelul” replicilor a început imediat după meciul retur al FCSB-ului cu Hadjuk. Fundaşul Mihai Bălaşa a avut câteva contre cu vârful român al lui Rapid Viena, care declasarase că vrea să marcheze împotriva roş-albaştrilor: "Aşa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze".

"Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgovişte. Nu m-a deranjat, dar vorbeşte cine nu trebuie. Dacă vorbea alt jucător, nu ziceam nimic, dar, aşa, Bălaşa…El a fost la Primavera şi a jucat 5 ani de zile şi s-a găsit cine să vorbească de mine. Suntem prieteni, îl respect", a fost replica lui Ivan la Digisport.

De asemenea, antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a prefaţat duelul cu Rapid Viena: "O partidă foarte importantă pentru noi, întâlnim un adversar foarte bun. Jucăm pentru calificarea în grupele Europa League, trebuie să fim pregătiţi, motivaţi, pentru ca mâine seară să scoatem un rezultat pozitiv. Dacă va fi un avantaj că jucăm în deplasare primul meci vom vedea după cele două jocuri. Înainte de toate, ne dorim un rezultat pozitiv, adică să câştigăm jocul sau un egal cu goluri marcate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.