joi, 28 martie, 2024

Rares Bogdan, catre consilierii PSD: Ati cocotat-o pe o martoaga si ati mintit-o ca e cal

Distribuie:

Publicat:

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, se amuză pe seama solitării Vioricăi Dăncilă, cea care a cerut dezbatere cu președintele Klaus Iohannis. Rareș Bogdan consideră că Viorica Dăncilă este mințită de consilierii PSD că călare pe un cal, dar de fapt este o mârțoagă.

”Viorica Dăncilă chiar vrea să devină evident pentru orice prost că n-a avut ce să caute în fruntea Guvernului României, că aproape a distrus țara, din nepricepere? Cei care o învață ce să spună chiar sunt inconștienți? Domnilor, atunci când turnați minciuni în urechea premierului nu vă gândiți că au picioare scurte? Mă faceți să râd! Ați cocoțat-o pe o mârțoagă și ați mințit-o că e cal, o împingeți să se facă de râs, îi construiți imaginea unei luptătoare pentru săraci când PSD e condus de oameni mai bogați decât faraonii. Pe ce vă bazați? Probabil pe oamenii care, având o educație precară, chiar ar putea crede atâtea gogomănii. Despre ce realizări vorbește premierul? Despre faptul că importăm curent și gaze la cele mai mari prețuri? Despre faptul că PSD a umplut străzile de infractori? Despre județele transformate în pungi de sărăcie pentru niște voturi de la oameni care au abandonat orice speranță? Despre pulverizarea imaginii României prin atacurile feudale la adresa Justiției și propunerile rușinoase pentru postul de comisar european? Despre jefuirea unor companii și agenții pentru bunăstarea unui grup de politicieni mizerabili? Despre distrugerea agriculturii și industriei? Despre faptul că infrastructura României este mai slabă decât cea din Burundi, Zimbabwe, Liberia, Tanzania sau El Salvador? Despre faptul că ați umplut aparatul birocratic de nepoți, amante și fini? Despre faptul că ați dat pensii speciale cu nemiluita unor leneși care pulverizează imaginea României? Despre faptul că i-ați transformat pe cei care au pensii pe bază de contributivitate în cetățeni de mâna a doua? Despre faptul că ați alungat din țară milioane de români care n-au acceptat să pupe inelul baronilor?

…Nu v-ar fi rușine! Veniți în fața românilor cu aceleași minciuni și speriatori, dar sunt tot mai mulți cei care nu vă mai cred. Veți plăti pentru ruina în care ați împins țara!”, scrie Rareș Bogdan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img