duminică, 19 mai, 2024

Raspunsul lui Florin Iordache la intrebarea ‘de ce v-ati dus la consultari’: ‘Ca sa nu stam acasa!’

Distribuie:

Publicat:

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut consultări cu partidele parlamentare pe tema legilor justiției, după ce Comisia de la Veneția a criticat schimbările făcute.

Din partea Partidului Social Democrat a participat și Florin Iordache. Fostul ministru al Justiției a mers, apoi, la o emisiune de la Realitatea TV, unde a fost întrebat de ce a mers la consultări. Florin Iordache a dat următorul răspuns: „Ca să nu stăm acasă!”

„Ce m-a surprins pe mine la președintele Iohannis este o anumită dorință de a se implica în ceva unde nu poate. Adică să spună: faceți pace între voi în condițiile în care nu are niciun fel de atribuție președintele între partidele parlamentare. A greșit prin faptul că a spus că trebuie schimbată legislația legilor justiției. Este total greșit. Putem în legislația legilor justiției să o armonizăm sau să chemăm asociațiile la discuții, dar abia am făcut legislația și am făcut pași înainte. Că ne place, că nu ne place dumnealui a atacat de foarte multe ori dacă vă uitați și acolo una din acuzele noastre e legată de faptul că a întârziat cât a putut ca această legislație să fie în vigoare”, a conchis Iordache.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img