Rasturnare de situatie in cazul invatatoarei moarta in urma unei intoxicatii misterioase: Cine ar fi ucis-o, de fapt

0
34

Răsturnare de situaţie în cazul Alinei Ştiube, învăţătoarea din comuna Tinca, Bihor, care a murit la începutul lunii octombrie în urma unei intoxicaţii misterioase. Soţul femeii, care a fost externat după două săptămâni de spitalizare, ar putea fi acuzat de omor, scrie observator.tv.

Alina Ştiube, învăţătoare şi director adjunct la liceul de la Tinca, a murit în 9 octombrie, după ce, cu patru zile înainte, fusese la spital împreună cu soţul ei, Vasile Ştiube. Amândoi au fost internaţi cu simptome de toxinfecţie alimentară şi ulterior cu simptome de intoxicaţie chimică.

Bărbatul a intrat imediat în comă, însă femeia s-a simţit mai bine după o zi de spitalizare, motiv pentru care a şi fost lăsată acasă.

După o noapte petrecută acasă, Alina Ştiube a ajuns din nou la spital, pe 8 octombrie, de astă dată în stare gravă, iar o zi mai târziu a murit. Avea doar 49 de ani.

Vinerea trecută, după două săptămâni de spitalizare, din care 10 zile a fost în comă indusă, Vasile Ştiube, administratorul unei companii specializate în tratamente agricole, a fost externat şi urmează să fie audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit cancan.ro, încadrarea juridică a faptei, cea de moarte suspectă, ar putea fi schimbată.

Asta după ce medicii au exclus varianta iniţială a cauzei care a produs moartea femeii, aceea că s-a intoxicat de la o conservă cu ton, în urma verificărilor efectuate la locuinţa celor doi, s-a găsit un pesticid care emană gaze toxice, folosit în agricultură pentru gazarea insectelor, dar şi a rozătoarelor în depozitele cu cereale.

Polițiștii fac cercetări în acest caz de moarte suspectă pentru a stabili împrejurările care au dus la decesul învăţătoarei, Alina Ştiube, în vârstă de 49 de ani, precum și cauzele morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.