duminică, 5 mai, 2024

Razboi intre doi titani ai manelelor! S-a ajuns ”la cutite”! Liviu Guta il distruge pe Costi Ionita: ”Fura curent”

Distribuie:

Publicat:

Doi dintre cei mai vechi maneliști din România, Liviu Guță și Costi Ioniță, doi pionieri ai acestui stil muzical, au ajuns, zilele acestea, să se certe ca la ușa cortului, mesajele transmise de ei fiind mai mult decât dure, totul pornind, așa cum e lesne de închipuit, de la bani.

 

De curând, lumea manelelor de la noi este zguduită de un nou scandal. Iar Livu Guță, devenit un critic sincer, sdar extrem de dur, al lumii manelelor, fie că e vorba de cântăreți din noul val, fie că e vorba de cei vechi, l-a atacat de Costi Ioniță.

După un schimb de replici în care Liviu Guță spunea că ar fi fost puțin ”trișat” financiar de Costi Ioniță, acesta din urmă a decis să îi de ao replică pe măsură, explicând că, de fapt, orice intrare la el în studio produce costuri – lucru, de altfel, perfect adevărat și normal. Doar că felul în care a făcut-o l-a înfuriat pe Liviu Guță, acesta din urmă fiind, probabil, deranjat la maximum de încheierea mesajului lui Costi Ioniță: ”Să nu mai fim așa de frustrați și vă spun un singur lucru: Forță! Dar forță la muncă, nu la întins mâna”.

”Vreau să îi răspund lui Costi Ioniță la mesajul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook. (…) Vreau să îi transmit lui Costi că eu nu am făcut acel video ca să îmi dea ceva, ci pur și simplu m-a deranjat comportamentul lui. (…) Pe mine nu mă interesează banii, cât mă interesează atitudinea și arogganța de care dau dovadă, vedetismele astea”, a spus Liviu Guță.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img