Reactia lui Iohannis dupa ce Dancila a devenit liderul PSD: ‘Nu ascund acest lucru si prefer sa spun in public’. Presedintele spera la schimbarea a doi ministri

0
48

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să vină cu propunerile de remaniere, dar speră ca miniștrii de Interne și de Externe, la care a făcut referire și în trecut, să fie schimbați.

"Sunt foarte nemulțumit de cum acționează PSD. Nu ascund acest lucru și prefer să spun în public. Există chestiuni care țin de funcționearea statului unde și dacă suntem politic pe poziții foarte diferite, cu doamna premier trebuie să discutăm aceste lucruri", a spus Klaus Iohannis, întrebat de relația cu PSD, după ce partidul și-a schimbat conducerea, scrie Mediafax.

Întrebat de remaniere, președintele a spus: "Nu sunt dispus să negociez nimic cu PSD, dar este evident că fără mine nu se face nicio remaniere. Aștept să vină cu propunerile".

"Cu siguranță sunt oportune și sincer mă aștept ca cel puțin cei doi miniștri Interne și Externe să fie schimbați", a completat președintele.

Klaus Iohannis a cerut și în trecut demiterea lui Carmen Dan și Teodor Meleșcanu pentru modul în care au fost organizate alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.