Rectificare bugetara la PMB. Minus 153 milioane lei la aStrazia, plus 70 mil. la Recreere si Religie

0
52

Primăria Capitalei prevede o nouă rectificare bugetară, care se va dezbate joi în ședința CGMB. Potrivit proiectului, multe instituții au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administrația Străzilor, care solicită o tăiere de 152,7 milioane de lei, relateaza mediafax.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un nou proiect care prevede o rectificare a bugetului municipalității pe 2018.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, „unele instituții solicită rectificarea bugetelor în sensul diminuării alocațiilor/subvențiilor de la bugetul local”.

Astfel, Administrația Străzilor propune o diminuare a bugetului cu 153,7 milioane de lei, în timp ce Administrația Spitalelor solicită o „tăiere” de 47,8 milioane de lei.

De asemenea, multe teatre solicită diminuări ale bugetelor pe anul 2018, precum Teatrul Metropolis, Teatrul Maca, „Odeon”, „Țăndărică” sau „Nottara”.

Pe de altă parte, proiectul de rectificare prevede suplimentarea bugetelor pentru alte instituții. De exemplu, CREART ar putra avea un buget majorat cu 464.000 de lei.

O sumă importantă, de peste 70 de milioane de lei va merge, așa cum se prevede în proiect, la instituții care se încadrează în domeniul „Cultură, recreere și religie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.