luni, 15 aprilie, 2024

Remorcă radiată din circulaţie, depistată în trafic

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat tractând o remorcă ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 02 iunie  a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o remorcă, având aplicat număr de înmatriculare specific Elveţiei.

Existând  suspiciuni cu privire la situaţia juridică a remorcii în cauză, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că aceasta este înmatriculată cu un număr provizoriu, a cărui perioadă de valabilitate a expirat la data de 27.05.2022 şi nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată pentru a putea circula pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img