miercuri, 29 mai, 2024

Remorcă radiată din circulație, descoperită în trafic la Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română care a fost depistat, în trafic, tractând o remorcă neînmatriculată.

În ziua de 15 februarie a.c, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română, în vârstă de 31 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autocamion şi o remorcă, cu numere de înmatriculare specifice României.

“La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculelor, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că remorca este radiată din circulaţie de autorităţile din România începând cu data de 22.10.2021.” declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img