Retinut pentru incalcarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie

0
50

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, din comuna Vutcani, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, după ce acesta și-ar fi lovit concubina.

           La data de 17 iulie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani, din localitatea Poșta Elan, comuna Vutcani, cu privire la faptul că concubinul său, un bărbat în vârstă de 47 de ani, în aceeași zi, la ora 19:00, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție. Acesta s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, ocazie cu care ar fi agresat-o.

              Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.           

              Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în luna iulie 2021, Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului cercetat, pentru o perioadă de 6 luni. Având în vedere faptul că, acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin emiterea ordinului de protecție, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de soția sa, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie.

  În data de 17 iulie  a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. În data de 18 iulie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.