duminică, 28 aprilie, 2024

REVOLTATOR! “Hotul” striga “hotii”! Seful de sindicat din Politie s-a REANGAJAT dupa ce s-a PENSIONAT

Distribuie:

Publicat:

Dumitru Coarna e cel care a demascat faptul ca multi pensionati din MAI au fost reangajati in minister si au ajuns la venituri cumulate, din pensie si salariu, de peste 30.000 de lei.
SUPRIZA! “Hotul” striga “hotii”! 

 Desi a “demascat” aceasta practica, Dumitru Coarna, omita sa spuna ca si el a facut la facut la fel. El s-a pensionat la numai 45 de ani si s-a reangajat la sindicat. El este presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual. Conform Realitatea TV, Coarna a avut, anul trecut, venituri lunare de peste 14.000 de lei. Coarna a fost demascat chiar de catre un angajat al MAI, intr-o scrisoare deschisa. Contactat de Realitatea TV, Dumitru Coarna a recunoscut ca s-a pensionat la 45 de ani, dar sustine ca motivele au fost medicale.


”Deci am fost pensionat medical. Am fost gasit la un control de rutina cu o problema la plamanul stang. Am fost trimis la spitalul Gerota Dionisie Lupu. Am fost bagat in comisia de Medicina Muncii, comisia de Medicina Muncii m-a clasat in gradul 3”, a afirmat el. Potrivit declaratiei de avere depusa pentru anul trecut, Dumitru Coarna a avut trei venituri. El a castigat 14.700 de lei ca membru al Comitetului Economic si Social si 52.800 de lei pensie. Cei mai multi bani au venit insa de la Sindicatul National al Politistilor, de unde, in 2016, Dumitru Coarna a avut un venit de peste 100 de mii de lei.
SCANDALOS! Sume URIASE castigate de liderul sindicatului

Un calcul simplu arata ca liderul de sindicat a castigat in 2016 aproape 170 de mii de lei, adica peste 14.000 de lei lunar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img