duminică, 26 mai, 2024

Rezultatele jandarmilor vasluieni în urma misiunilor executate pe timpul minivacanței prilejuite de Anul Nou

Distribuie:

Publicat:

În perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, peste 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui au fost prezenți la datorie în spațiul public, pentru a evita producerea unor situații nedorite care ar fi putut aduce atingere ordinii și liniștii publice.
    Manifestările cultural-artistice organizate în noaptea de Revelion în județul Vaslui s-au încheiat fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Numărul mare de participanți a făcut ca misiunea jandarmilor să fie foarte importantă pentru asigurarea siguranței participanților, dar și pentru prevenirea săvârșirii de fapte antisociale. 
Jandarmeria Vaslui mulțumește tuturor participanților la evenimentele publice care au ales siguranța și au respectat recomandările forțelor de ordine.
În această perioada, jandarmii vasluieni  au fost solicitați să intervină la 20 de apeluri 112 și au fost nevoiți să aplice 28 de sancțiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 26 de amenzi în valoare de 7400 lei, pentru încălcare normelor de conviețuire socială.
    De asemenea, jandarmii au constatat  și 4 infracțiuni : comercializare ilegală de articole pirotehnice, furt dintr-o societate comercială, precum și fapte de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.
În continuare rămânem la datorie și le reamintim cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei ori de câte ori situația o impune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img