duminică, 5 mai, 2024

Romanca disparuta fara urma in Spania. Ultimul lucru pe care l-ar fi facut Dana

Distribuie:

Publicat:

O romanca stabilita in Spania, mama unei fetite de 7 luni, a disparut in circumstante suspecte. Iubitul impreuna cu care are o fetita sustine ca femeia a plecat de buna voie, dar fratele ei crede ca ceva rau s-a intamplat cu ea.

Dana are 31 de ani si locuia cu prietenul ei Sergio in Arenas, Malaga, unde acum 3 saptanani au deschis un bar, relateaza El Espanyol. In urma cu 7 luni, femeia a nascut o fetita, despre care spune ca ”este viata ei”.

De aproape 10 zile a disparut fara urma. Cand a dat alarma la politie pe 12 iunie, iubitul femeii a spus ca aceasta nu s-a mai intors dupa munca.

Individul le-a spus agentilor de politie cand a reclamat disparitia ca femeia a ales sa plece voluntar pentru ca avea de ”rezolvat niste treburi”. Potrivit barbatului, cu o zi inainte de disparitie, Dana a luat haine si bani, apoi l-a sunat pentru a-l anunta de decizia ei.

Varianta iubitului este contrazisa de Florin, fratele Danei. El crede ca sora lui nu putea sa-si paraseasca fiica astfel si ca ceva rau i s-a intamplat.

”Ceva rau i s-a intamplat, era dependenta de telefonul mobil, de toate aplicatiile si nu mai stim nimic despre ea de pe 12 iunie. Daca ar fi plecat in calatorie undeva as fi aflat. Am vorbit cu prieteni din Romania, Germania, Italia si nu stiu nimic despre ea” a povestit Florin.

Din cate se pare, cuplul avea probleme, potrivit publicatiei Sur. Ba chiar Dana, l-a reclamat pentru rele tratamente, dar cazul a fost clasat de un judecator din Vélez-Málaga.

Dana traieste de 15 ani in Spania unde a lucrat in domeniul hotelier iar recent si-a deschis un bar in Arenas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img