Romania a dat startul – Incepe ofensiva pentru indeplinirea obiectivelor europene in perioada Presedintiei romane a Consiliului UE

0
37

România începe ofensiva pentru îndeplinirea obiectivelor europene în perioada Președinției române a Consiliului UE, conform Mediafax.

Prioritățile Uniunii Europene în domeniul Comerțului, din timpul președinției române a Consiliului Uniunii Europene, au fost discutate la București, de ministrul Ștefan-Radu Oprea cu Bernd Lange, președintele Comisiei de Comerț Internațional a Parlamentului European. Cei doi oficiali au trecut în revistă dosarele legislative și nelegislative care vor fi gestionate în primul semestru din 2019.

”Prioritățile acestui mandat sunt corelate cu ideea de promovare a Uniunii Europene ca un actor global mai puternic, prin negocierea unor acorduri de comerț liber și a unui cadru de comerț internațional bazat pe reguli. Semnarea unui acord de comerț liber cu Vietnam este posibilă în primul semestru al anului viitor”, a declarat Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.