luni, 29 aprilie, 2024

Rovana Plumb il face praf pe Mihai Tudose si vrea SANCTIUNI

Distribuie:

Publicat:

Rovana Plumb a fost numita ”penala” de premierul Mihai Tudose, care a cerut remanierea ei din Guvern. Fostul ministru al Fondurilor Europene a plecat prin demisie, la fel ca Sevil Shhaideh, fosta titulara de la Dezvoltare, dupa o sedinta cruciala in PSD, in care premierul a jucat cu demisia pe masa. Tudose pare sa nu tina cont de colegii sai si a indraznit sa o critice public si pe Gabriela Firea, pentru decizia de a amplasa un Targ de Craciun in Piata Victoriei.

Rovana Plumb nu-l iarta pe Tudose si vrea ca partidul sa-l sanctioneze.

”Nu mi se pare normal ca premierul sa dea o serie de declaratii care nu coincid cu ceea ce sustin colegii si colegele sale. Nu stabilesc eu daca se impun sanctiuni, ci partidul.”, a declarat Rovana Plumb.

Deputatul PSD, Rovana Plumb, plecata din Guvern la solicitarea lui Mihai Tudose lanseaza acum un atac la adresa premierului si arata ca multe dintre declaratiile sale publice nu coincid cu cele ale colegilor din partid.

”Intotdeauna sunt de partea PSD, intotdeauna de partea adevarului, intotdeauna cu actiuni care sunt cele mai bune pentru tara. Sincera sa fiu, nu mi se pare normal sa se dea o serie intreaga de declaratii, din partea domnului premier, care nu coincid de multe ori cu pozitiile pe care le au colegii nostri.

Asta se va decide in partid. Nu pot eu sa spun, in momentul de fata, ce se va intampla. Important este ca Romania are nevoie de stabilitate, are nevoie de liniste, mai ales ca suntem in preajma Sarbatorilor. Cred ca epoca scandalurilor trebuie sa se sfarseasca si nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare violenta. Ceea ce s-a intamplat zilele trecute nu este de acceptat intr-o democratie”, a declarat Rovana Plumb.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img