marți, 21 mai, 2024

S-a aflat ce salariu si-a negociat impresara! Anamaria Prodan a batut palma cu PRO TV pentru noul sezon! Suma din contract e halucinanta!

Distribuie:

Publicat:

Inca o lovitura pe plan financiar bifata de Anamaria Prodan. Sexy-impresara a batut palma cu PRO TV si, din primavara, va fi, pentru a doua oara consecutiv, gazda emisiunii „Gospodar fara pereche”, care a avut audiente senzationale. Anamaria Prodan este, in clipa de fata, cel mai in voga agent de fotbalisti din Romania. Asta nu este, insa, tot. Sotia lui Laurentiu Reghecampf se descurca, perfect, si in televiziune. In mai, sexy-impresara a fost aleasa de conducerea postului PRO TV sa prezinte primul sezon al emisiunii „Gospodar fara pereche”. Ceea ce a reprezentat o adevarata lovitura din punct de vedere al audientei pentru sefii televiziunii.

Primul sezon al emisiunii a fost difuzat in perioada 11 septembrie-27 noiembrie. Si, per total, PRO TV a fost lider de audienta pe toate targeturile cu emisiunea a carei gazda a fost Anamaria Prodan. Motiv pentru care sefii postului de televiziune, multumiti de prestatia sexy-impresarei, i-au facut acesteia o super oferta. Sotia lui Laurentiu Reghecampf a cerut timp de gandire, iar in urma cu doar cateva zile a oferit si raspunsul.

Filmarile pentru sezonul 2 incep in ianuarie. Anamaria Prodan a acceptat oferta! Ba mai mult, a si semnat contractul. In concluzie, totul este batut in cuie si nu mai poate sa apara vreo surpriza. Sezonul al doilea al emisiunii „Gospodar fara pereche” o va avea ca gazda tot pe sexy-impresara.

„In clipa de fata au inceput preselectiile, in ianuarie vor incepe filmarile, iar primul episod va fi difuzat in primavara”, a dezvalui o persoana din conducerea postului PRO TV.

Anamaria Prodan a dat un tun si din punct de vedere financiar, nu doar al imaginii. Conform unor surse foarte bine informate, sexy-impresara va castiga, conform noii intelegeri, in jur de 50.000 de euro pentru ca a acceptat sa prezinte si cel de-al doilea sezon al show-ului „Gospodar fara pereche”. O remuneratie mult, mult mai mare fata de cea pe care a incasat-o pentru prima editie a emisiunii.

„Gospodar fara pereche” este un reality-show care prezinta parcursul unor fermieri singuri care isi cauta perechea, dar si avantajele traiului departe de oras. Pe durata emisiunii, acestia au ocazia sa cunoasca mai multe doamne sau domnisoare, pe care vor incerca sa le cucereasca prin intermediul prezentatoarei Anamaria Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img