luni, 29 aprilie, 2024

S-a dat alarma dupa cazul Caracal, la IASI! Doi barbati care luau FETE la OCAZIE au ramas fara masini, dupa ce POLITISTII i-au “EXECUTAT” in plina strada!

Distribuie:

Publicat:

Dupa cazul Caracal incep sa se complice treburile in toata tara • Recent, reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) au dispus efectuarea unor controale in toata tara • Astfel, sute de persoane au fost verificate si zeci de soferi au fost opriti din activitatile ilegale pe care le desfasurau • Mai mult decat atat, unii dintre acestia au ramas fara permisul de conducere sau fara certificatul de inmatriculare al vehiculului pe care il conduceau

Plecand la cazul "Caracal", in toata tara s-au desfasurat controale printre "pirati", asa cum sunt numite persoanele care fac transport ilegal de persoane.

Astfel, in perioada 1-4 august 2019, în cadrul actiunii pentru depistarea celor care efectueaza transport neautorizat de persoane, politistii au depistat 244 de autovehicule ce efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane, fiind dispuse 201 imobilizari de autovehicule folosite de "pirati".

Politistii au controlat 21.291 de autovehicule si 13 societati comerciale, fiind constatate 123 de infractiuni (6 de natura economica, 80 la regimul circulatiei rutiere si 37 alte feluri).

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img