vineri, 1 martie, 2024

S-a decis.PNL convoaca Consiliu National al partidului pe 23 mai

Distribuie:

Publicat:

Conducerea PNL a decis luni sa convoace Consiliul National al partidului in 23 mai, la reuniune urmand sa fie aprobata forma finala a programului de guvernare al liberalilor si sa se discute despre depunerea unei motiuni de cenzura in actuala sesiune, a declarat co-presedintele PNL Vasile Blaga.scrie mediafax.ro

 Blaga a spus ca au fost parcurse toate etapele conceperii programului si ca documentul trebuie aprobat ”cum trebuie” in Consiliul National al formatiunii.

La reuniune, care se va desfasura la Pitesti, se va aproba si calendarul de pregatire si organizare ale alegerilor locale, din 2016, astfel incat ”iarna sa ne prinda cu toate lucrurile rezolvate din acest punct de vedere”, a precizat Blaga.

In ceea ce priveste depunerea unei motiuni de cenzura in actuala sesiune parlamentara, urmeaza sa fie discutate tema si perioada de depunere, aceasta initiativa fiind considerata de Blaga drept ”obligatorie”.

Co-presedintele PNL a spus ca dupa stabilirea temei motiunii vor urma discutii cu UDMR, PSRO, grupul Minoritatilor, in vederea sustinerii documentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img