Scalefocus, dezvoltatorul bulgar de software şi servicii digitale, a fost premiat pentru dispozitivul pentru nevăzători şi persoane cu deficienţe de vedere

0
58

Scalefocus, dezvoltatorul bulgar de software şi servicii digitale, a câştigat Grand Stevie Award la cea de-a 19-a ediţie a Premiilor anuale internaţionale de afaceri, fiind nominalizat la categoria "cel mai bine evaluat produs nou sau serviciu", cu dispozitivul şi aplicaţia SoundVision pentru nevăzători şi persoane cu deficienţe de vedere, a anunţat marţi compania.

Compania descrie SoundVision ca fiind "un dispozitiv accesibil de mărimea unei palme şi uşor de utilizat, care îmbunătăţeşte mobilitatea şi stilul de viaţă al persoanelor cu deficienţe de vedere. Împreună cu o aplicaţie mobilă, completează bastonul alb standard şi îi ajută pe utilizatori să devină mai activi şi mai independenţi, oferind informaţii în timp reale despre zona înconjurătoare", potrivit Agerpres.ro.

Compania bulgară a câştigat, de asemenea, Premiul Gold Stevie pentru cea mai bună soluţie de tehnologie medicală.

Directorul general, Ivan Ivanov, a spus că Scalefocus a dezvoltat dispozitivul de la idee la design până la software şi hardware.

Continuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.