sâmbătă, 25 mai, 2024

Scandalul dintre Iulia si Mihai Albu atinge cote maxime! Designerul a depus plangere penala impotriva fostei sotii

Distribuie:

Publicat:

Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu se intensifică. Designerul nu a mai suportat faptul că fosta lui soție nu îi permite să își viziteze fetița și a luat atitudine. Acesta s-a prezentat cu poliția în fața casei femeii cu care are un copil. Bărbatul susține că a avut și martori, iar asta l-a împins să lămurească situația pe rețelele de socializare.

Mihai Albu, cu poliția la ușa fostei soții

Mihai Albu a anunțat pe Facebook că a depus plângere penală împotriva Iuliei Albu și i-a transmis acesteia că nu și-ar fi dorit niciodată să se ajungă aici, pentru că singura care are de suferit este fiica lor.

 „Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului", a spus Mihai Albu luni, 15 iunie, pe Facebook.

”Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc) Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me! ”, a scris Mihai Albu pe Facebook în urmă cu o lună.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img