duminică, 28 aprilie, 2024

Scene desprinse din FILME HORROR! O femeie a murit TORTURATA si MUTILATA sub privirile tuturor! Criminalul este in LIBERTATE

Distribuie:

Publicat:

Un caz care ne arata ca traim intr-o societate defecta, in care Justitia functioneaza mai mult cand vine vorba de politicieni si in care Politia intervine mai ales atunci cand fosti parlamentari beti morti isi arata muschii in trafic.

Portalul pandurul.ro prezinta o poveste tulburatoare a unei crime odioase, care a avut loc sub privirile adormire ale institutiilor abilitate ale statului si ale localnicilor care cunosteau situatia.

Un barbat violent, care nu a fost sanctionat de Politie sau de procurori, un criminal care sadise teama in vecinii paralizati in fata torturilor la care acesta isi supunea victimele, partenerele de viata.

De ce era liber? De ce nu era deja in inchisoare? Povestea relatata de pandurul.ro nu lasa loc de prea multe comentarii.

„O gorjeanca de 34 de ani din Motru a avut parte de un sfarsit cumplit, dupa ce iubitul sau de 52 (cunoscut de vecini ca un individ foarte violent) a facut o criza de gelozie. Detaliile crimei, facute publice de procurorii de caz, par desprinse din filmele horror.

Simona Iliescu si Ion Jianu traiau in concubinaj de peste 7 ani. Bataile, spun vecinii, erau la ordinea zilei. Dar ele au culminat in noaptea de duminica spre luni, cand femeia i-ar fi trimis din greseala concubinului un SMS care ii era destinat altui barbat, aflat in Germania.


Omor precedat de o tortura teribila

La momentul primirii SMS-ului, Jianu se afla in Drobeta Turnu Severin, unde este angajatul unei firme locale. Turbat de gelozie dupa citirea mesajului, Jianu s-a intors val-vartej acasa, la Motru, si a inceput sa o bata pe femeie cu salbaticie.

Initial a inceput sa o izbeasca cu capul de oglinda, reprosandu-i ca ”se face frumoasa” pentru amantul din Germania. Atunci cand oglinda s-a spart, criminalul a luat un ciob rezultat si i-a taiat femeii o ureche, pe care a aruncat-o in WC.

Dar chinurile nu luasera sfarsit nici pe departe. Cu acelasi ciob, Jianu i-a desprins bucati intregi de scalp femeii. Referatul procurorilor criminalisti arata si faptul ca victima prezenta rani adanci si pe fata, crestata, probabil, cu acelasi ciob.

Finalmente, dupa aproape doua ore de batai si torturi, victima a murit, dupa ce a fost lovita de mai multe ori cu fata de un perete”.

sursa: bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img