duminică, 19 mai, 2024

Scene groaznice la inmormantarea Stelei Popescu!

Distribuie:

Publicat:

Cateva scene surprinse la locul in care va fi inmormantata Stela Popescu.

Oamenii s-au urcat cu picioarele murdare pe morminte, iar jandarmii i-au privit nepasatori.

Femei cu copii in brate, batrani si tineri, cu totii au vrut sa vada momentele in care marea artista este ingropata, asa ca au "calcat pe cadavre" la propriu, in incercarea de a surprinde aceste clipe.

Din pacate, respectul lor pentru cei trecuti in nefiinta exista doar la nivel verbal, pentru ca in realitatea, oamenii murdaresc mormintele si ar fi in stare sa se urce chiar pe cruci, in cautarea de senzational.

Aleile curtii manastirii de la Cernica au fost umplute pana la refuz de oameni, admiratori ai marii actrite, care au venit sa-si ia ramas bun de la artista.
Profetie cutremuratoare! Carmen Harra a prevazut moartea Stelei Popescu cu doua saptamani inainte

Celebra prezicatoare Carmen Hara a facut, in urma cu doua saptamani, o profetie tulburatoare. Ea spunea ca pana la finalul lunii noiembrie va muri o vedeta foarte indragita de romani, iar moartea ei va fi una fulgeratoare, pentru ca nu ar da semne ca ar avea probleme de sanatate.

“Anul 2017 a fost unul negru, cu foarte multe decese si boli crunte! Insa, sa nu credeti ca s-a terminat si putem respira linistiti! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi inca o nenorocire! O mare actrita va parasi scena vietii! Nu da semne ca ar avea probleme de sanatate in acest moment, dar va deceda rapid si surprinzator pentru toata lumea! Va fi o mare tristete in Romania, fiindca era o fire vesela si cu un tonus incredibil! Asa vad eu lucrurile si sper ca, de data aceasta, sa nu am dreptate”, spunea Carmen Hara, in urma cu o doua saptamani, informeaza Wowbiz.
Ce a facut Mara Banica in ziua in care a murit Stela Popescu! Jurnalista si-a atras critici dure din partea unei vedete: „Unii chiar nu au inima si…”

Vestea mortii indragitei actrite Stela Popescu a luat pe toata lumea prin surprindere, dar, dupa un moment de reculegere si cateva cuvinte frumoase pe retelele sociale in memoria actritei, majoritatea oamenilor si-au vazut de activitatile zilnice. Este si cazul Marei Banica, implicata in organizarea unei petreceri!

Anuntul a fost facut de fosta jurnalista Ioana Popescu, care s-a declarat devastata de trista veste si le-a spus prietenilor virtuali ca nu se simte in stare sa participe la petrecerea aniversara a Marei.

”Va pup dragii mei. Azi sunt praf. Praf de praf. M-au sunat fetele sa iesim dar plang in continuu. Ma intreb si eu asa cum poate tine Mara Banica azi party vesel dupa stirea teribila despre Stela Popescu?! Unii chiar nu au inima… si de aia ajung sa aiba emisiuni si alte cele in timp ce noi astia mai sensibili suntem chemati la tv doar pe post de maimutze. Asta e…” a scris Ioana Popescu.
CITESTE SI: Delia, criticata din cauza imaginii pe care a postat-o dupa moartea Stelei Popescu: „Tu esti om?”

Vestea ca Stela Popescu a murit a socat o tara intreaga. Delia a postat o imagine pe o retea de socializare cu actrita si a adaugat un emoticon cu un semn spiritual.

Un internaut a criticat-o pe Delia pentru ca a postat mai tarziu pe Instagram un mesaj pentru Stela Popescu. Cantareata i-a dat replica.

„Trebuia sa fie la secunda? Doamne, ce oameni! Am aflat cand am aflat! Tu esti om? In contextul asta…sa te apuci sa comentezi fara sens? Uman…nu esti, in niciun caz”, a scris Delia.
CITESTE SI: Rasturnare de situatie! Medicii legisti au incheiat autopsia: „Nu a facut infarct asa cum s-a spus”

Stela Popescu s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Astazi, legistii au incheiat autopsia si s-a aflat ca actrita nu a murit din cauza unui infarct.

„Nu a facut infarct asa cum s-a spus. Tocmai s-a incheiat autopsia. Suferise un AVC (accident vascular cerebral ) – cel mai probabil, in urma cu doua trei zile cand s-a spart un vas de sange si i-a inundat creierul, dupa care a intrat in coma. Era moarta de aproape 12 ore. Nu avea leziuni externe”, a declarat o sursa apropiata anchetei pentru Cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img