sâmbătă, 4 mai, 2024

Secretarul de stat criticat de Clotilde Armand, replică tăioasă primarul Sectorului 1: ‘Atacurile sunt inadecvate’

Distribuie:

Publicat:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi cere premierului Florin Cîțu să-l dea afară pe George Nicolae, secretar de stat din Ministerul Digitalizării, recent numit de premier. Primarul arată că noul secretar de stat este un apropiat al lui Sebastian Ghiță și are legături cu firmele controlate de acesta (mai multe aici).

"Atacurile doamnei Clotilde Armand, colega noastră de Coaliție, la adresa premierului Cîțu și a PNL sunt inadecvate unei relații de parteneriat", a fost replica lui Nicolaie, arată Romaniatv.net

Ministrul Ciprian Teleman a transmis că numirea secretarului de stat este responsabilitatea PNL, formaţiunea având obligaţia de a explica decizia luată.

Contactat de HotNews.ro, George Nicolaie a precizat că nu-l cunoaște pe Sebastian Ghiță și că în plus, în ultimul an i-a făcut campanie și Simonei Spătaru, colega de partid a lui Clotilde Armand:

„Nu înțeleg de unde această poziție a doamnei primar, nu-l cunosc pe Sebastian Ghiță și nu l-am văzut niciodată. Atacurile doamnei Clotilde Armand, colega noastră de Coaliție, la adresa premierului Cîțu și a PNL sunt inadecvate unei relații de parteneriat.

Ba mai mult, în ultimul an am fost zi de zi în stradă de dimineață până seara pentru a-i face campanie colegei de partid a doamnei Clotilde, Simona Spataru la primăria sectorului 4.

În ceea ce privește poziția de membru în CA ALPAB, nu sunt si nu am fost membru al consiliului de administrație ALPAB și nici nu aș putea fi, nici un consilier general nu poate fi, pentru că este o funcție incompatibilă cu aceea de consilier general”, a declarat miercuri pentru HotNews.ro George Nicolaie, noul secretar de stat numit la Digitalizare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img