duminică, 28 aprilie, 2024

Secretul tenului lui Meghan Markle si Kate Middleton

Distribuie:

Publicat:

Uleiul esential de macese este bogat in acizi grasi ca omega-3, omega-6, omega9, dar si in vitamina C, E, A, vitamine din complexul B si minerale esentiale pentru sanatatea pielii. De aceea, acesta se gaseste in rutina de frumusete a lui Kate Middleton, dar si a ducesei de Sussex, Meghan Markle. Secretul celor doua ducese pentru un ten radiant consta in uleiul esential de macese. Acesta se absoarbe rapid in piele si poate fi folosit pe post de baza de machiaj ori inainte de aplicarea unei lotiuni cu factor de protectie. “Cel mai important lucru este sa va asigurati ca uleiul de macese pe care il utilizati a fost obtinut prin metode de presare la rece, deoarece caldura ridicata poate degrada unele dintre ingredientele cheie, active”, spune dr. Geddes-Bruce.

Zece beneficii ale uleiului de macese:

Estompeaza ridurile – uleiul esential de macese stimuleaza producerea de colagen si elastina, intinerindu-ti tenul. 

Atenueaza cicatricile – intrucat imbunatateste elasticitatea pielii si ajuta la regenerarea acesteia, acest ulei ajuta si la atenuarea cicatricilor.  

Estompeaza vergeturile – uleiul esential din samburi de macese este renumit si pentru estomparea vergeturilor aparute in urma sarcinii ori a unei schimbari bruste a greutatii. 

Trateaza eczemele – bogat in antioxidanti si vitamina C, uleiul acesta ajuta la tratarea eczemelor si a eruptiilor aparute pe piele. 

Hidrateaza in profunzime – spre deosebire de alte uleiuri care raman la suprafata pielii dupa aplicare, uleiul esential de macese esre absorbit rapid in piele, putand fi folosit cu succes pe post de baza de machiaj ori inainte de aplicarea unei lotiuni cu factor de protectie.  

Vindeca taieturile – vitamina A si acizii grasi din acest ulei esential ajuta la cicatrizarea si vindecarea rapida a taieturilor aparute la nivelul pielii.   

Inmoaie calcaiele crapate – frigul, pantofii cu toc si orele in sir petrecute stand in picioare ti-au distrus calcaiele care sunt acum deshidratate si crapate? Aplica seara, inainte de culcare, ulei esential de macese din abundenta pe calcaie, apoi incalta-te cu o pereche de sosete din bumbac. In doar cateva zile vei observa diferenta.

Trateaza acneea – in cazul in care cosurile iti dau batai de cap, acizii grasi si antioxidantii din uleiul de macese ajuta si la tratarea acneei.  

Hidrateaza podoaba capilara – folosit pe post de balsam de par fara clatire, acest ulei hidrateaza intens firul de par si reda stralucirea parului degradat. 

Trateaza scalpul uscat – fie ca iti decolorezi parul, fie ca, pur si simplu, ai parul foarte uscat, uleiul esential din sambure de macese remediaza aceasta problema. Pune cateva picaturi in samponul pe care il folosesti si scalpul tau nu va mai avea probleme. sursa: clickpentrufemei.ro

A.M.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img