luni, 6 mai, 2024

Secureanu a operat-o pe mătușa lui ”Vrăbi” pe banii spitalului public la clinica privată Monza, iar DNA a avut nevoie de 4 ani ca să-l trimită în instanță!

Distribuie:

Publicat:

Cazul operației pe bani publici de la Monza, cu nume și sume, fusese expus de jurnaliștii de investigație GSP/Libertatea în noiembrie 2016! Iar procurorii l-au inculpat, marți dimineață, pe fostul manager de la “Malaxa”, în dosarul Secureanu II. Florin Secureanu este judecat deja în alt dosar sonor referitor la furtul din Spitalul Malaxa. Despre ce e vorba acum, în cazul Secureanu II?
 

Două din trei cazuri conținute de rechizitoriu sunt cele despre care a scris Gazeta Sporturilor în 2016:
 

Secureanu a plătit din Spitalul de stat Malaxa pe care-l conducea o operație făcută de mătușa lui “Vrăbi”, iubita lui, la clinica privată Monza, pe 25.000 de lei. (investigație publicată pe 30 noiembrie 2016)
 

Secureanu a decontat tot de la spital materiale de construcție care au fost duse la vila sa din Floreasca. Secvența apare și în filmul documentar Colectiv. (investigație publicată pe 2 decembrie 2016)
 

La aproape 4 ani după ce l-a trimis în judecată în dosarul-mamă al cazului Malaxa, DNA revine pe cazul Secureanu și-l trimite din nou în judecată pe managerul demis și arestat în 2016. Atunci, el a fost trimis în judecată pentru delapidare și luare de mită. Acum, Secureanu este inculpat pentru cinci infracțiuni de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. 25.000 de lei pe operația mătușii lui “Vrăbi”
 

continuarea pe libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img