luni, 6 mai, 2024

Seful Politiei Locale din Iasi, despre femeia violata in plina strada: “De regula, in jurul orei 5:30, nu se prea intampla asemenea evenimente”

Distribuie:

Publicat:

Reprezentantii IPJ Iasi spun ca situatia prin care a trecut o femeie de 63 de ani, ce a fost agresata sexual in zona Metalurgie, este una extrem de regretabila • Acestia dau vina in special pe lipsa de personal si imposibilitatea de a acoperi toate zonele din cartiere la orice ora din zi si din noapte • Cei de la Politia Locala spun ca, de obicei, la ora 5:30 dimineata, nu au fost semnalate astfel de incidente in trecut • Individul suspectat de comiterea violului a fost arestat pentru 30 de zile, dar el vrea sa fie liber

O femeie a trecut prin clipe de groaza, fiind agresata sexual de catre un recidivist. In urma cu cateva dimineti, in jurul orei 5:30, femeia de 63 de ani, care facea naveta catre locul de munca, in zona Metalurgie, din municipiul Iasi, a fost prinsa de un fost puscarias, proaspat eliberat din penitenciar, care i-a pus si un cutit la gat, dupa care a tarat-o in spatele unui gard din beton, cu gandul de a-si satisface poftele cu ea.

Oamenii legii sustin ca, in general, toate zonele sunt patrulate de fortele de ordine, dar ca, la IPJ Iasi, se inregistreaza un deficit de personal, in vreme ce, la Politia Locala, nu ar exista aceasta problema, in schimb incidentul ar fi avut loc la o ora neobisnuita si intr-o zona in care, de obicei, nu se prea petrec astfel de fapte.

"Politistii actioneaza in fiecare zi pentru ca iesenii sa fie in siguranta. Avem nevoie, in schimb, de mai multi politisti pentru asigurarea ordinii publice. Este regretabil ca s-a intamplat un astfel de caz. Din pacate, numarul mic de politisti din Iasi se simte, dar speram ca aceasta problema sa se rezolve cat mai curand. Trebuie precizat faptul ca politistii din Iasi actioneaza in permanenta pentru asigurarea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica. Vom dispune ca politistii, cu sprijinul celorlalte forte de ordine, sa patruleze mai mult pe toata raza municipiului, pentru a evita astfel de situatii", a declarat ieri comisarul-sef Costel Gitlan, seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img