sâmbătă, 25 mai, 2024

Seminarul Teologic Ortodox,,Sf. Ioan Gură de Aur ” coordoneaza proiectul Erasmus + KA 210 ,,Save Environment with 3R’s”

Distribuie:

Publicat:

Nr. de referință: 2021-1-RO01-KA 210-SCH-000032297

Seminarul Teologic Ortodox ,,Sf. Ioan Gură de Aur” Huși este coordonatorul proiectului de parteneriat la scară mică în domeniul educației școlare „Save Environment with 3R’s” aprobat de Agenţia Naţională pentru Proiecte Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale cu numărul de referință 2021-1-RO01-KA 210-SCH-000032297.

Proiectul se va desfăşura în perioada 1 februarie 2022- 31 martie 2023.

Valoarea totală a grantului aprobat este de 60.000 EURO.

Scopul proiectului  este educarea elevilor din țările partenere pentru a aplica principii și comportamente ecologice conform paradigmei celor 3R(reducere, reciclare și reutilizare) pentru o dezvoltare durabilă  în acord cu prioritățile europene susținute prin proiectele Erasmus+.

Școlile implicate în proiect sunt:

      SEMINARUL TEOLOGIC ORTODOX ,,SF. IOAN GURĂ DE AUR”,ROMÂNIA – coordonator

      ISKENDERUN CUMHURIYET ANADOLU LISESI, TURCIA – partener

      DORTYOL MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI,TURCIA – partener

      GARLIBA MERKELA LEDURGAS PAMATSKOLA, LETONIA-partener

Pentru Seminarul Teologic Ortodox ,,Sf. Ioan Gură de Aur” Huși proiectul reprezintă o experienţă fără precedent şi totodată o oportunitate de îmbunătăţire a practicilor educaţionale oferite elevilor  prin finanțarea cu fonduri UE în cadrul programului Erasmus +.

Sustenabilitatea mediului este un subiect actual, iar proiectul îi va ajuta pe elevi, părinți, profesori și pe cei din comunitatea locală să conștientizeze importanța protejării mediului. Astfel, vom crește prestigiul școlii la nivel local, național și internațional.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img