miercuri, 21 februarie, 2024

Serban Huidu, reactie radicala despre moartea lui Razvan Ciobanu: ”Uneori, sunt nesimtit!”

Distribuie:

Publicat:

Satul de comentariile celor care l-au criticat pe Razvan Ciobanu chiar si in ziua in care acesta s-s stins intr-un cumplit accident de circulatie, Serban Huidu a luat atitudine. Acesta le-areamintit romanilor ca toti avem defecte, mai ales ca suntem primii la capitolul in care stim sa ii judecam pe altii. Reactia realizatorului TV a fost imbratisata de unii si, cum era de asteptat, aspru criticata de altii.

Serban Huidu, reactie radicala dupa moartea lui Razvan Ciobanu: ”Toti suntem plini de defecte!”

Serban Huidu a scris chiar un articol in care descrie cum functioneaza demagogia la romani. Pe scurt, toti stim sa criticam, dar suntem mai putini perfecti atunci cand vine vorba de a recunoaste valoarea altora si a ne vedea propriile defecte.

“Azi am observat ca Romania e plina de oameni perfecti, chiar semizei.
Semizeii astia trebuie sa stea cu lupa la cwrul tau ca sa vada daca te culci cu cine trebuie si daca persoana respectiva e aprobata sau nu de ilustra lor persoana.
Semizeii astia nu au niciodata depresii, nu stiu ce e aia o cadere emotionala si nu au pus in gura in viata lor nici macar o tigara. Zero vicii, numai calitati!
Perfectiunea lor e evidenta. Cand un semizeu din asta iti spune ca unom era homosexual si merita sa moara, tu trebuie sa stai drepti si sa ii pupi mana si talpile. In opinia lor e mai grav sa faci sex utilizand gaura neaprobata de ei, decat orice pe lumea asta.

Toti suntem plini de defecte, ba, desteptilor!  Eu sunt lenes, grabit in concluzii, am milioane de lucruri de invatat si n-o fac, mananc numai porcarii, am zile in care fumez trabuc ca un sarpe si nu am rabdare sa ii ajut pe toti care ar avea nevoie. Uneori sunt nesimtit, nu donez si nu dau share la toate cazurile sociale, deoarece cantitatea mea de empatie pare limitata… “, a fost mesajul pe care Serban Huidu l-a postat pe pagina sa de socializare.

Va reamintim ca Razvan Ciobanu a decedat luni, 29 aprilie, in a doua zi de Paste. Acesta se afla la volanul unei masini imprumutate cu care a intrat pe un camp din judetul Constanta, unde a mers aproape un kilometru, iar dupa ce s-a rasturnat de doua ori, s-a oprit intr-un copac. Razvan a avut o viata controversata, dar si foarte multi prieteni care acum il plang.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img