sâmbătă, 4 mai, 2024

Sfaturi pentru a castiga la jocurile de Poker pe bani reali

Distribuie:

Publicat:

Ești pus în situația în care motivația pentru a câștiga runde și turnee de Poker este mai mare decât niciodată? Ai face orice pentru a găsi soluții prin care să perfecționezi metodele de pariere și strategiile pe care le folosești la jocurile de noroc? Ai nimerit unde trebuie deoarece foarte multe dintre sfaturile pe care le oferim cititorilor noștri sunt oferite în baza experienței și a lucrurilor pe care noi le-am aplicat de-a lungul timpului în turneele jucate chiar de către noi. Pentru a avea succes la Poker, nu este suficient să primești cărți bune. Poți oricând să fii luat prin surprindere. Important este să știi jocul, iar dacă aplici următoarele sfaturi, vei vedea rezultate.

Ce sunt jocurile de Poker pe bani reali

Evident, există posibilitatea ca tu să te afli pentru prima dată în fața unui turneu de Poker și să nu fii chiar cel mai pregătit pentru a concura cu jucători care fac bani pe net de o viață întreagă. Înainte de a încerca să înțelegi strategii de Poker și stiluri de joc, este foarte important să stabilești ce sunt aceste jocuri pentru tine, ce reprezintă și cum te raportezi în echilibru cu un joc de cărți precum cel de Poker. Pentru a clarifica foarte bine ce înseamnă un joc de Poker pe bani reali, trebuie să oferim un context real. Practic, nu vei întâlni niciodată un joc de poker pe bani reali înafara unui cazino organizat legal. Este singurul loc unde poți merge pentru a juca pe bani reali.

Un exemplu complet opus sunt jocurile de Poker pe bani virtuali care au fost special proiectate doar pentru a oferi jucătorilor de Poker o oportunitate pentru antrenament. Jocurile de Poker pe bani reali au de obicei premii foarte mari în joc, durează destul de mult, iar la astfel de turnee participă sute sau poate chiar mii de jucători. Jocurile de Poker pe bani reali pot fi jucate fizic la mesele din cazinourile stradale sau online acolo unde trebuie să te înregistrezi pentru a avea acces la mese. Unele jocuri de Poker au fost create pentru a fi jucate în regim rapid. Acolo există un dealer live care se ocupă în mod deliberat de toți jucătorii prezenți și este instruit pentru a face tot jocul să decurgă cât mai rapid și sigur.

Diferențe dintre jocurile pe bani și turneele de Poker

Există mai multe tipuri de jocuri de Poker pe care le poți juca pentru a câștiga bani în Poker. Prima dintre ele este jocul obișnuit de Poker, organizat la mese cu mize prestabilite unde vei putea intra, așeza la o masă și începe jocul, indiferent de cât de mulți sau puțini jucători sunt prezenți la masă în momentul respectiv. În România există foarte mulți furnizori de poker online unde vei găsi mereu mese cu jucători dispuși să joace atât pe mize mici, dar și pe mize mari. Un alt loc unde poți juca Poker pe bani reali sunt turneele de Poker organizate de furnizorii de jocuri de noroc. Turneele se organizează pe bază de înscriere, iar de obicei taxa este prestabilită de către furnizor.

Spre deosebire de jocurile standard unde primești chipsuri în funcție de cât de mulți bani ai folosit pentru a intra la masă, în turnee lucrurile stau ceva mai diferit. Este posibil să poți plăti o taxă de înscriere de 500 RON, iar numărul de chipsuri pe care le primești să fie de 6000. Acest lucru este de obicei stabilit de către organizator. O altă diferență este că la un turneu, poți oricând să intri din nou în cursă chiar dacă ai pierdut toate chipsurile cumpărate inițial. Acest procedeu se numește buy-in. Turneele de poker pot avea un număr limitat de buy-inuri și pot să îți ofere mai multe oportunități de a participa. Ai pierdut de 3 ori? Poți de 3 ori să plătești din nou taxa pentru a reintra în joc.

Și din punct de vedere al câștigurilor, turneele cu siguranță vor plăti mult mai bine decât jocurile clasice unde câștigi bani la fiecare mână. Dacă intri la o masă normală, vei juca cu mize de 5 RON, câștigurile vor fi și ele în RON, iar jucătorul le va putea revendica chiar din momentul în care câștigă mâna. Într-un turneu, trebuie să te afli printre jucătorii câștigători pentru a primi un premiu. Dacă există un turneu cu 5000 de jucător înscriși, dar doar primii 150 vor fi câștigători, trebuie să te afli printre ei. Dacă la masa ta vei câștiga de 10 ori mai multe chipsuri, acestea nu vor conta decât dacă te afli printre ultimii 150.

Cum să îți protejezi jocul la Poker-ul pe bani reali

Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a crește șansele de câștig din turneele și mesele de Poker. Pentru început, poți să pui în aplicare câteva sfaturi care te fac să dobândești un stil de joc mult mai eficient și care te ajută să fii mult mai productiv. Chiar dacă ne place sau nu să recunoaștem, de fiecare dată când pierdem bani într-o mână de Poker, acest lucru este extrem de deranjant și ne face să ne simțim puțin demoralizați. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să îți protejezi banii la Poker.

Nu pleca la turneu nepregătit. Și poate chiar mai mult decât atât, încearcă să te joci câteva runde de Poker de încălzire înainte de a intra într-o sesiune de lungă durată

Fii mereu atent la poziția din clasament. Cu cât ești mai conștient de poziția ta din clasament, cu atât poți face mai mult schimbări stilului de joc. De obicei, când un jucător ajunge pe lista câștigătorilor, acesta tinde să se mai relaxeze.

Pariază pe mâinile de încredere. Este ok să te folosești de strategii precum bluffurile sau alte încercări mai riscante, dar în majoritatea timpului ar trebui să pariezi doar când ai foarte mare încredere în mâna ta.

Fii atent la pre-flop. Poate că pre-flopul este cel mai important moment al fiecărei mâini de Poker. Fără o atenție sporită asupra acestui moment, jucătorii pot să piardă chiar și când au șanse mari de câștig.

Concluzie

Sperăm că toate aceste informații și sfaturi ți-au fost de ajutor și că următoarea ta sesiune de Poker sau de turneu va fi mult mai productivă. Mult noroc!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img