SHOW absolut! Gigi Becali, vedeta la CNN dupa ce a jignit femeile care joaca fotbal! UEFA, reactie dura: ‘DEPLORABIL!’

0
97

Gigi Becali a ajuns vedetă pe postul CNN. Afirmațiile făcute cu privire la rolul femeilor în fotbal și fotbalul feminin i-au adus critici dure din partea UEFA, care  consideră că "un asemenea comportament este deplorabil" și subliniază că "vom arata toleranta zero pentru orice forma de discriminare".

"Lupta pentru a elimina discriminarea, intoleranta si rasismul din fotbal este o prioritate majora pentru organizatia noastra. UEFA considera ferm ca puterea fotbalului poate fi folosita pentru a elimina probleme precum rasismul, homofobia, discriminarea impotriva minoritatilor etnice si institutionale precum slaba reprezentare a femeilor si lipsa diversitatii", se arata in comunicatul remis de UEFA celor de la CNN, scrie sport.ro.

"Daca vor sa ma puna sa am echipa feminina, ma retrag din fotbal. Cum adica sa faci lucruri împotriva lui Dumnezeu? Am si eu pacatele mele. Dar lucruri nefiresti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele sa joace handbal, baschet. Cum sa joace femeie fotbal? Nu e facuta pentru fotbal. Madularele ei nu sunt facute pentru fotbal. Femeia a fost facut de Dumnezeu din barbat, pentru barbat. Femeia e facuta sa fie atrasa barbatul de ea. Daca facem asta, batjocorim formele facute de Dumnezeu ca sa îl atraga pe barbat. O schimonosim pe femeie! Boxul si fotbalul le schimonoesc pe femei", a spus Gigi Becali la ProX.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.