luni, 6 mai, 2024

Si-a privit calaul in ochi cum o lovea pana si-a dat ultima suflare! Batuta prin tot satul de iubitul sau drogat, a cazut pe camp si a murit cu ochii deschisi

Distribuie:

Publicat:

Povestea unei adolescente este mult prea trista si pare desprinsa parca dintr-un film • Copila de numai 16 ani nu a avut o viata prea fericita, fiind orfana de mama si neavand sprijinul tatalui plecat in strainatate • A gasit alinarea in bratele unui derbedeu care isi tulbura mintile cu punga de prenandez • Individul, lipsit de orice urma de mila, a lovit-o sub ochii cunoscutilor, iar mai apoi a lasat-o sa moara la marginea unei paduri

O copila de 16 ani si-a gasit sfarsitul la marginea unei paduri din Halaucesti. Carmen Tanase avea 16 ani si o viata intreaga inainte. Iubitul sau, cu vreo 4 ani mai mare, a decis din senin sa o omoare.

De multe ori ar fi fost vazut prin satul Halaucesti cum o loveste pe minora, insa nimeni nu s-a gandit ca intr-o zi individul o va ucide. Manole Ioan a lovit-o vineri de mai multe ori pe adolescenta, pana cand aceasta s-a prabusit. Cand si-a dat seama ce a facut, tanarul a mers in sat si a cerut ajutor.

Ulterior, s-a intors unde ramasese cadavrul fetei cu doua bidoane de apa. A incercat sa o "trezeasca", insa copila deja murise. Un echipaj medical a ajuns la fata locului, dar nu a putut decat sa declare decesul. Cand au ajuns politistii la fata locului, "Boby", asa cum il cunosc apropiatii pe Manole, era destul de confuz. A spus ca a lovit-o pe fata, dar nu ca a omorat-o el. Ulterior, la audieri, tanarul a recunoscut ca a ucis-o, dar nu a invocat vreun motiv.

Era drogat cand a ucis-o?

Manole Ioan a fost ridicat de catre oamenii legii si dus la o unitate medicala pentru o expertiza. Anchetatorii vor sa afle daca individul a avut discernamant atunci cand a comis fapta.

"El este cunoscut ca un consumator de droguri… In general era vazut destul de des cu punga cu prenandez. Initial nu a recunoscut ca a omorat-o… a spus ca a lovit-o doar. Ulterior, a revenit asupra declaratiei si a spus ca el a omorat-o", au precizat surse din cadrul anchetei.

Nu este exclus ca in momentul in care a omorat-o pe copila, Manole sa fi fost sub influenta substantelor cu efect psihoactiv. Tanara era de loc din Targu Frumos. Mama ei a murit in urma cu cativa ani, iar tatal ei ar fi plecat la munca in Germania. Presupusul criminal ar fi de loc din Halaucesti, insa ar fi fost mai tot timpul plecat de acasa.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca Manole ar fi lovit-o pe copila cu pumnii si picioarele. Nu este exclus sa fi folosit si vreun obiect contondent. Daca se va dovedi ca se face vinovat de omor, Ioan Manole isi va petrece urmatorii ani din viata dupa gratii. Copila de numai 16 ani si-a privit in ochi calaul pana si-a dat ultima suflare. Ea a murit cu ochii deschisi.

Dumnezeu sa o ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img