luni, 6 mai, 2024

Simona Gherghe, replica bizara la ”Acces Direct”: „E ca si cum am spune ca Alex Velea o insala pe Antonia cu…”

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe a fost protagonista unei replici cel putin bizare in timpul emisiunii ”Acces Direct” pe care o modereaza la Antena 1. Avandu-l drept co-prezentator pe Alex Velea, iubitul Antoniei, Simona Gherghe s-a lansat intr-o comparatie cel putin ciudata.

Invitatii de azi ai emisiunii ”Acces Direct” au fost Mihai Traistariu si Luminita Anghel. La un moment dat, ”din vorba in vorba” s-a ajuns la subiectul – extrem de fierbinte, de altfel – ”inselat”. Fireste, ne referim la contextul sentimental al acestui verb.

„E ca si cum am spune ca Alex Velea o insala pe Antonia cu.. sala!”, a spus Simona Gherghe, reusind sa gaseasca, la minut, doar o comparatie bizara. Comparatia i-a luat prin suprindere pe toti cei prezenti in platou.

Alex Velea este co-prezentator al emisunii ”Acces Direct” din 27 august 2018.

Simona Gherghe a mai gafat live de-a lungul timpului

Simona Gherghe nu este la prima ”ciudatenie” in direct. In urma cu o oarecare perioada de timp, ea si-a suparat telespectatorii spunand ca il are live pe Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Numai ca acesta, in acelasi timp, se afla la o televiziune concurenta. Live.

Simona Gherghe a recunoscut, ulterior, ca interviul cu Dan Bittman era inregistrat.

Intr-o alta emisiune, Simona Gherghe a crezut ca are microfonul inchis. ”Cat de penibila e asta!”, a spus ea, referindu-se la Sharon Stone, actrita despre care se vorbea intr-un material. Bineinteles, replica a fost auzita live de toti cei care urmareau emisiunea Simonei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img