Simona Gherghe va fi înlocuită la Antena 1. Vedeta și-a anunțat plecarea

0
63

Simona Gherghe va fi înlocuită la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare tv a vrut să se afle de la ea și a făcut anunțul în cadrul emisiunii Observator. Simona Gherghe și-a anunțat plecarea și a spus și cine îi va lua locul la cârma show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1.

Simona Gherghe înlocuită la Antena 1

Vedeta de televiziune a dezvăluit motivul pentru care va lipsi, pentru o perioadă, de pe micile ecrane. Simona Gherghe a fost invitată la Observatorul de la ora 13.00 unde a anunțat că urmează să plece într-o vacanță alături de soțul ei în Marea Britanie. Îndrăgita vedeta de televiziune a ținut să dea asigurări fanilor emisiunii Mireasa, pe care o prezintă la Antena 1, că show-ul va continua și în lipsa ei.

Simona Gherghe va fi înlocuită de Gabriela Cristea, cea care i-a mai ținut locul și care prezintă Mireasa-Capriciile iubirii, o extensie a show-ului matrimonial de la Antena 1.

Fiți atenți, plec joi, vineri și sâmbătă, dar vine Gabriela, adică nu se închide emisiunea, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. La acest moment ea se află la cârma emisiunii Mireasa, un show matrimonial cu audiențe mari. Emisiunea Mireasa poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 15:00 și sâmbătă, de la 13:30. Al cincilea sezon a început în data de 22 ianuarie 2022. Din 28 februarie 2022, intervalul orar (luni-vineri) al emisiunii a fost modificat, urmând ca aceasta să înceapă de la ora 15:00.

Emisiunea este difuzată în direct, 24/24 pe AntenaPlay, cu două canale exclusive: Mireasa (din casa fetelor și a mamelor) și Mireasa+ (din casa băieților).

Simona Gherghe, dezvăluire emoționantă

Recent, Simona Gherghe a făcut o dezvăluire emoționantă care are legătură cu viața ei. Vedeta a spus că s-au împlinit 20 de ani de când lucrează în televiziune și a descris cu lux de amănunte ziua în care a plecat de la Iași spre București, cu trenul, însoțită de tatăl ei, pentru a da probă la Antena 1.

 Își amintește cu emoție de acea zi și de absolut tot ce a urmat după. Atunci viața ei s-a schimbat. Tatăl ei a așteptat-o timp de 12 ore în fața sediului televiziunii. Recent s-au împlinit 20 de ani de la ziua în care Simona Gherghe a prezentat primul ei jurnal de știri la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.