miercuri, 29 noiembrie, 2023

Situatia de la Sofia este FARA PRECEDENT in istorie, imagini incredibile: Premierul spune ca presedintele il spioneaza, in dormitor, cu drona

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele bulgar Rumen Radev a negat joi acuzaţii că ar fi folosit o dronă pentru a face fotografii premierului Boiko Borisov în dormitorul acestuia, dintre care unele au circulat online, relatează dpa.

Borisov l-a acuzat pe Radev că l-a ''spionat cu o dronă'' după ce ar fi apărut imagini cu el dormind în pat, imagini postate anonim. Alte imagini arătau un pistol pe o noptieră şi mai multe teancuri de bancnote de 500 de euro (560 de dolari) şi lingouri de aur într-un sertar deschis de la noptieră.

Citește și: VIDEO Scandal între PNL și USR! Replici de mahala: ‘Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic. Nu fiți ipocriți și nu mințiți oamenii’

Radev locuieşte într-o reşedinţă din apropierea vilei de stat a lui Borisov din Boyana, lângă Sofia. ''Am operat avioane şi drone, dar nu am nimic de-a face cu ceea ce vorbeşte Borisov'', a afirmat fostul pilot de aviaţie.

Miercuri seara, Borisov şi-a acuzat adversarii politici că împiedică eforturile sale de a introduce euro în Bulgaria, expunându-l la ridicol. El a făcut declaraţiile în timpul unei conferinţe de presă televizate la sediul partidului său guvernământ GERB.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img