duminică, 28 aprilie, 2024

Slujba pentru Ana, tanara care se afla in coma la spital. Ea se afla in BMW-ul zdrobit in accidentul de la Moara de Foc

Distribuie:

Publicat:

Preotii de la Biserica localitatii Horpaz, judetul Iasi, vor organiza marti, 31 octombrie, la ora 18, o slujba pentru sanatatea Anei Maria Teodora, in varsta de 17 ani, victima a groaznicului accident de la Moara de Foc.

“Ea se afla in coma profunda, iar noi ne punem nadejdea in Dumnezeu si in sfintii Sai pentru ca ea sa revina printre cei care o iubesc. Va rugam sa va ganditi ca aceasta rugaciune este ceea ce putem sa facem pentru ea si pentru familia ei, noi cei care nu suntem medici”, au transmis reprezentantii de la Parohia Horpaz.

Ana se afla pe scaunul din fata-dreapta a autoturismului BMW, condus de Madalin Iulian, si nu purta centura de siguranta. In urma impactului violent cu un Mercedes, tanara a suferit rani grave si a intrat in coma. Medicii considera ca sansele ei de supravietuire sunt extrem de mici, insa parintii, rudele si prietenii tinerei inca mai au sperante ca aceasta isi va reveni.

Pe de alta parte, Madalin a transmis pe profilul sau de Facebook ca regreta intreaga intamplare si spera din tot sufletul ca iubita lui sa iasa din coma, dar nu a recunoscut nicio clipa faptul ca a exagerat cu viteza. Daca era intr-adevar un tanar responsabil, ar fi avut grija ca Ana sa poarte centura de siguranta, iar aceasta situatie critica nu ar mai fi existat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img