Smart Start USA Bucuresti: antreprenorii au aflat cum isi pot extinde afacerea peste hotare

0
74

Antreprenorii prezenți la Academia de Studii Economice din București au aflat cele mai noi informații despre programul Smart Start USA și pașii care trebuie urmați pentru a se înscrie în platforma care îi va ajuta să își transforme planurile de dezvoltare a afacerilor peste hotare în povești de succes. La București a avut loc luni, 27 mai, Roadshow-ul Smart Start USA – ediția 2019.

La conferință au participat și Paula Pîrvănescu, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Lilla Boglarka Debelka, secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, precum și Vasile Răilean, Prorector Academia de Studii Economice din București.

Al doilea turneu al conferinței “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”, a parcurs zece orașe reprezentative, atât pentru economiile locale, cât și pentru scopul programului.

Antreprenorii s-au familiarizat, în cadrul dialogurilor directe și interactive cu Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul Smart Star USA, avantajele oferite de program celor care se înscriu în platforma.

De asemenea, au fost prezentate și câteva modele de succes ale unor afaceri care au fost, deja, dezvoltate pe piața americană, în urma misiunilor economice organizate de SmaRt Start USA la New York și Miami la finalul anului trecut și în această primăvară.

„Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare, rămânând singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite. Smart Start USA sprijină dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, internaționalizarea companiilor autohtone, precum și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.