vineri, 17 mai, 2024

Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj dureros pentru rușii care le ucid copiii: „Arătați-le rusoaicelor ce fac soții lor aici!”

Distribuie:

Publicat:

 Soţia preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Olena, a postat în mediul online un mesaj despre copiii care și-au pierdut viețile de la începerea războiului din Ucraina. Olena Zelenska spune că invadatorii ruși mint când spun că ei nu ucid civili și subliniază că atât civilii care vor să iasă din clădirile în care sunt blocați, dar și voluntarii care încearcă să-i ajute, sunt împușcați.
 

Olena a făcut un apel către presa internațională pentru a le arăta tuturor realitatea din Ucraina. În plus, soția liderului ucrainean a mai spus că femeile din Rusia ar trebui să vadă ce fac soții, fiii și frații lor în Ucraina.
 Prima Doamnă a Ucrainei și-a încheiat mesajul cerând NATO să închidă spațiul aerian de deasupra țării.
 Ocupanții ruși ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic! Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost dus de urgență la spital de părinții săi. A fost rănit de bombardamente, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Alice din Okhtyrka. Ar fi putut împlini opt ani. Cu toate acestea, ea a murit în bombardament împreună cu bunicul ei, care încerca să o protejeze. Polina din Kiev. A murit în timpul bombardamentelor de pe străzile capitalei noastre, împreună cu părinții și fratele ei. Sora ei este în stare critică. Arseniy, 14 ani. Un fragment de proiectil i-a lovit capul. Medicii nu au putut ajunge la băiat sub focurile de armă. A sângerat până la moarte.
 Sofia, 6 ani. Ea, împreună cu fratele ei de o lună și jumătate, mama, bunica și bunicul, au fost împușcați în mașina lor. Familia a încercat să părăsească Nova Kakhovka. Trebuie să vă spun despre asta. Cel puțin 38 de copii au murit deja în Ucraina. Și această cifră ar putea crește chiar în acest moment din cauza bombardării orașelor noastre pașnice! Când oamenii din Rusia spun că trupele lor nu rănesc populația civilă, arătați-le aceste imagini! Arătați-le chipurile acestor copii cărora nici măcar nu li s-a dat șansa să crească. Câți copii mai trebuie să moară pentru a convinge trupele ruse să nu mai tragă și să permită coridoare umanitare? Avem nevoie de coridoare în cele mai tari orașe din Ucraina chiar acum! Sute de copii mor acolo în subsoluri fără hrană și îngrijire medicală. Soldații ruși împușcă familiile care încearcă să părăsească clădirile. Ei ucid și voluntari care încearcă să ajute. Fac un apel la toate mass-media imparțiale din lume! Spuneți acest adevăr teribil: invadatorii ruși ucid copii ucraineni. Spuneți-le mamelor din Rusia – anunțați-le ce fac fiii lor aici, în Ucraina. Arătați-le aceste fotografii rusoaicelor – soții lor, frații, compatrioții lor ucid copii ucraineni! Să știe că ei sunt personal responsabili pentru moartea fiecărui copil ucrainean, deoarece și-au dat consimțământul tacit la aceste crime. Către țările NATO: închideți cerul deasupra Ucrainei! Salvează-ne copiii, pentru că mâine îi vor salva pe ai voștri!
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img