marți, 21 mai, 2024

Soția președintelui ucrainean, dezvăluiri importante. Ce spune prima doamnă despre Zelenski: ”E capabil să reziste la orice!”

Distribuie:

Publicat:

Situația din Ucraina este în continuare una dificilă, chiar și după 3 săptămâni de la invazie și lupte grele. Președintele Zelenski face tot ce poate pentru țara lui și oamenii îl susțin, dar cel mai mare fan este chiar soția sa, Olena Zelenska, care a vorbit despre cum este marele conducator de fapt.

Prima doamnă își face griji pentru soțul ei

Soția lui Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, a transmis o corespondență scrisă pentru postul de televiziune american ABC News, în care a vorbit despre situația din Ucraina, dar și despre situația în care se află soțul său, președintele Ucrainei, care este principala țintă a atacatorilor ruși.

Olena Zelenska recunoaște că se teme pentru viața soțului ei, cu care păstrează legătura zilnic, fiind acum adăpostiți în buncăre diferite. Înainte de a-l suna, prima doamnă a Ucrainei se roagă ca totul să fie bine. Totuși, are încredere în soțul ei că gestionează bine situația și știe că, indiferent de pericol, poate rezista la orice, având în vedere că face ceea trebuie și apără țara pe care o iubește.

”Ca orice femeie din Ucraina, acum pot spune că mă tem pentru soțul meu. În fiecare dimineață, înainte de a-l suna, mă rog să meargă totul bine. În același timp, știu cât de puternic și de rezistent este. El este capabil să reziste la orice, mai ales când apără oamenii și lucrurile pe care le iubește”, a afirmat Zelenska.

Olena Zelenska acuză Rusia de genocid

Olena Zelenska este dezamăgită de ce se întâmplă acum în țara pe care soțul ei o conduce. Soția lui Volodimir Zelenski i-a criticat dur pe unii dintre liderii occidentali care au tăcut și nu au reacționat la izbucnirea războiului și nu au sprijinit Ucraina în niciun fel.

Soția lui Zelenski acuză Rusia de genocid, pentru că a ucis oameni nevinovați și nu a ținut cont de nimic în atacurile lor. Prima doamnă este dezamăgită de faptul că țara lor plătește un preț mare pentru răutatea Rusiei, care a atacat fără milă maternități, fără a se gândi că zeci de copii vor pieri.

”Astăzi, țara noastră și civilii noștri plătesc un preț foarte mare pentru tăcerea și ezitarea în această problemă. În aceste zile au fost femei și copii nevinovați căzuți victime în maternitatea din Mariupol. Am pierdut peste 71 de copii din cauza agresiunii rusești. Este un genocid”, a mai scris Zelenska în corespondența pentru ABC News.

Olena a mai adăugat că milioane de oameni suferă în Mariupol, Harkov, Irpin, Sumî și alte orașe fără hrană, apa sau medicamente, pentru că soldații ruși blochează ajutorul umanitar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img