marți, 7 mai, 2024

Socant! Jumatate din corpul sotului unei invatatoare din Iasi ar fi fost gasit in Prut. Moartea barbatului ramane inca un mister pentru toti

Distribuie:

Publicat:

• Disparitie invaluita in mister la Iasi • Sotul unei invatatoare a plecat de acasa in toamna anului trecut si nu s-a mai intors • Acum cateva saptamani la granita judetului Iasi cu judetul Vaslui a fost facuta o descoperire socanta • Jumatate dintr-un corp uman a fost gasit si nu este exclus sa fie vorba despre ieseanul disparut

Un barbat din Iasi a fost dat disparut din toamna anului trecut si nu a fost gasit nici pana astazi. Iulian Pascariu in varsta de 45 de ani a fost dat disparut de catre sotia sa pe data de 27 octombrie 2016. Barbatul plecase de la domiciliu pe data de 18 octombrie dupa ce cu o zi inainte se certase cu sotia lui. 

Iulian Pascariu a plecat atunci de acasa si nu a mai fost vazut. Politistii l-au dat in urmarire nationala si s-au facut cautari si verificari, insa nici urma de barbat. Familia Pascariu este cunoscuta in comuna Gorban drept o familie linistita si nimeni nu isi explica de ce a plecat de acasa barbatul.
Mai mult decat atat, Adina Pascariu, sotia barbatului, este un cadru didactic apreciat. Ceva insa l-a determinat pe barbat sa plece de acasa. Dupa aproape zece zile de cand a plecat au fost anuntate autoritatile.

Jumatate de corp uman, gasit pe Prut

In dupa amiaza zilei de joi, 13 iulie, pe raza localitatii vasluiene Rasesti, pe marginea raului Prut in zona cunoscuta ca fiind “Cotul rusilor”, a fost gasita partea inferioara a unei persoane de sex masculin. 

Trupul era in stare avansata de putrefactie, iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgente (ISU) Vaslui, politisti si criminalisti, dar si un echipaj din cadrul politiei de frontiera cu atributii pe zona. 
Autoritatile din Vaslui au demarat o ancheta pentru a afla identitatea persoanei si cum a ajuns in acel loc. Cel mai probabil, jumatatea de silueta omeneasca a fost adusa de cursul raului. 

Surse ale reporterilor cotidianului Buna Ziua Iasi au spus ca pantalonii gasiti pe cadavru ar semana cu cei ai barbatului disparut din Iasi. Cert este ca nici pana in acest moment nu a fost gasit restul trupului. Autoritatile nu exclud ca Iulian Pascariu sa-si fi pus capat zilelor. Odata intrat in stare de putrefactie, trupul neinsufletit al barbatului ar fi putut fi tarat de animale, iar jumatate ar fi putut ajunge in Prut. 

“Au fost prelevate probe ADN in vederea stabilirii identitatii persoanei”, a declarat Silvia Manta, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui. 
Astfel, cercetarile continua in acest caz, insa lucrurile par sa fie destul de clare. Timpul va scoate la iveala intregul fir al intamplarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img