duminică, 28 aprilie, 2024

Sofer necorespunzator depistat la controlul de frontiera vasluian

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta  unui barbat cu cetatenie R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul din R. Moldova Ion S., in varsta de 64 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

'La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca Ion S. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoria „ B” , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule in cauza ii este necesara si categoria „BE”.." declara Irina Mirica – purtatrul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca  a condus ansamblul de vehicule desi avea cunostinta ca permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img