vineri, 3 mai, 2024

SOLICITARE ULUITOARE la 112 – Ce a cerut un protestatar după ce a fost amendat de jandarmi

Distribuie:

Publicat:

Protestatarul amendat duminică pentru injurii a sunat la 112 în cursul nopţii, pentru a cere consultanţă juridică, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful Jandarmeriei Sibiu, Costel Dogaru.

"El a sunat azi-noapte pe 112 spunând că a fost la miting şi la sediul Jandarmeriei unde a fost amendat şi a spus că nu ştie ce să facă. I s-a explicat că poate să se adreseze instanţei", a explicat Dogaru.

Potrivit sursei citate, bărbatul care este din Braşov a fost ridicat de jandarmi, din faţa sediului PSD, după terminarea protestului de duminică seara, transportat cu duba până la sediul Jandarmeriei, unde a fost legitimat şi sancţionat cu 1.500 de lei "pentru instigare la tulburarea liniştii publice, refuz de legitimare şi adresarea de injurii".

Protestatarul a dorit schimbarea traseului de duminică, însă organizatorii i-au explicat că nu vor deranja melomanii din Piaţa Mare, care se bucurau de un concert al Feliciei Filip. Nemulţumit, bărbatul a revenit la sediul PSD Sibiu, imediat ce se terminase mitingul, unde a înjurat şi a zbierat, motiv pentru care jandarmii l-au ridicat. Organizatorul protestului autorizat de duminică, Doru Apostol, a declarat că acest bărbat nu face parte dintre organizatorii protestelor de la Sibiu.

Acesta a fost singurul protestatar amendat de jandarmii sibieni. La mitingul de duminică seara, de la Sibiu, au participat peste 2.000 de oameni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img