duminică, 26 mai, 2024

Sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani, desi era casnica de la 29 de ani! Vezi ce venituri a incasat Maria Basescu ca administrator al unui teren agricol!

Distribuie:

Publicat:

Pare greu de crezut, dar sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani. Recent, fostul presedinte al tarii, care este senator, si-a depus declaratia de avere, valabila pentru anul 2017. marea surpriza apare in drepturile veniturilor sotiei. Daca pana acum, Basescu nu a completat niciodata vreun castig in dreptul acesteia, nici macar pensie, politicianul a trecut suma de 50.000 de lei, incasata de Maria Basescu, ca persoana fizica, in calitate de administrator al terenului agricol de 290 de hectare din comuna Nana. 

Sotia lui Traian Basescu s-a angajat la 65 de ani. Maria a lucrat in domeniul turismului in tinerete

Asta inseamna ca, in 2017, la 65 de ani, Maria Basescu a avut un venit lunar de 4.166 de lei, primul incasat dupa o lunga perioada de timp. Intr-un interviu din 1995, Maria Basescu a dezvaluit ca era casnica din 1980, cand avea 29 de ani. “De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu. Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune”, a marturisit Maria Basescu

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img