miercuri, 1 mai, 2024

SPUNETI ADIO NERVILOR SI TIMPULUI PIERDUT. PRIMARIA BARLAD A GASIT SOLUTIA

Distribuie:

Publicat:

Contribuabilul , vesnic pus pe drumuri si intre birouri. Daca ai fost vreodata in situatia de a solicita un document, de a scrie o banala cerere sau sa astepti un banal raspuns cu siguranta te-ai umplut de nervi , suparare si indignare. Pentru toti cei care s-au aflat in situatia aceasta sau pentru cei care nu trebuie sa treaca prin ele, autoritatea locala barladeana a gasit doua solutii. Functionale si care isi dovedesc utilitatea.                                                                                                                 

Astfel, cei care calca pragul acestei institutii au observat ca in hol sunt instalate doua dispozitive, actionate de banalul deget, si care va furnizeaza informatiile in legatura cu neclaritatile dumneavoastra. Concret, daca vreti sa va inmatriculati  masina apasati pe ecran in dreptul serviciului ( apare si numarul camerei sa nu mai bantuiti pe holurile Primariei) si documentele necesare.    
                                                         
„ Intrand pe holul primariei, de multe ori vedeam oameni care se duceau pe la diverse birouri sa ceara informatii despre un act, despre un document si li se spunea ca are nevoie de nu stiu ce. De multe ori, angajatii omiteau sa enumere toate actele, asa ca oamenii trebuiau sa se intoarca. Am considerat ca e bine sa colectam de la toate birourile si serviciile lista cu actele eliberate de fiecare si cu ce documente are nevoie cetateanul pentru dosarele pe care le depune. Cand cineva are nevoie la Cadastru, merge si apasa acolo si afla imediat ce documente ii sunt necesare, fara sa mai mearga toata ziua in  birouri sa intrebe. Va fi montata si o plasma cu toate informatiile necesare pentru cetateni. Am fi vrut sa amenajam un birou unic pentru informatii, dar cum nu prea avem spatiu, aceasta e solutia pe care am gasit-o la acest moment pentru a veni in sprijinul cetatenilor”, a declarat primarul Dumitru Boros.                                                                                                                     

Asadar, cu un pic de bunavointa si respect pentru cei care platesc taxe si impozite s-a gasit o solutie simpla si de efect. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img