marți, 23 aprilie, 2024

Stadiul lucrarilor la varianta de ocolire a Barladului

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca pe data de 24 august 2020, lucrarile la viitoarea varianta de ocolire a Barladului au intrat intr-o noua etapa, respectiv cea a decopertarilor de adancime si transport a materialului rezultat.

„In primul rand, am fost informat ca s-au finalizat operatiunile de prelevare de probe de pe traseul aflat in lucru, dar si trasarea, in aceasta prima etapa. De-acum urmeaza ca pe acest prim segment, cu o lungime de 1,6 kilometri, sa inceapa decopertarea de adancime si se vor deschide alte zone de lucru. Totodata, am mai fost informat si ca documentatia pentru relocarea retelelor electrice si de transmisiuni, precum si racordarea santierului la utilitati sunt alte operatiuni aflate in lucru. Am anuntat ca vom tine la curent publicul cu ceea ce se intampla pe acest santier si asa vom face, in ciuda a ceea ce se tot vehiculeaza! Repet: atat eu, personal, cat mai ales colegii de la CNAIR, surpevizam in continuare foarte atent tot ce se intampla aici iar pana in acest moment nu avem motive sa credem ca acest proiect nu s-ar derula corect”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca licitatia organizata de CNAIR pentru executia lucrarilor a fost castigata de Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Concept Infrastrade Logistic SRL Botosani, iar proiectant este Search Corporation SRL Bucuresti. Investitia este finantata prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, iar valoarea totala a proiectului este de 186.557.576,44 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img