Stadiul lucrarilor la varianta de ocolire a Barladului

0
44

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca miercuri, 2 septembrie 2020, lucrarile la viitoarea varianta de ocolire a Barladului au intrat intr-o noua etapa, respectiv cea a decopertarilor de adancime pe alte trei segmente.

„Dupa ce s-au finalizat operatiunile de trasare si prelevare de probe de pe alte trei segmente, iar la primul segment, cu o lungime de 1,6 kilometri, s-a finalizat decopertarea de adancime, santierul se desfasoara acum in patru zone de lucru. In teren numarul de utilaje a crescut substantial si se continua si procedurile pentru relocarea retelelor electrice si de transmisiuni, ca si racordarea santierului la utilitati. Prin urmare, in ciuda a ceea ce se tot vehiculeaza, santierul este foarte activ iar eu, in ce ma priveste, precum si colegii de la CNAIR, surpevizam in continuare atent lucrarile. Asigur barladenii ca orice informatie noua care va aparea despre acest subiect va fi facuta publica, oficial, pe canalele de comunicare ale Primariei Barlad. Pentru informatii furnizate de alte persoane neavizate nu pot raspunde eu, intrucat noi ne asumam ce comunicam, nu facem poze si filme doar sa dam bine pe retelele de socializare”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca licitatia organizata de CNAIR pentru executia lucrarilor a fost castigata de Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Concept Infrastrade Logistic SRL Botosani, iar proiectant este Search Corporation SRL Bucuresti. Investitia este finantata prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, iar valoarea totala a proiectului este de 186.557.576,44 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.