luni, 29 aprilie, 2024

Start distracției de vacanță pe marele ecran, la Iulius Mall Iași!

Distribuie:

Publicat:

Vacanța de vară este aici! Suntem gata de distracție, mai ales pentru că reușitele din timpul anului școlar trebuie sărbătorite. Cum? Cu un film care să îi facă pe copii cât mai fericiți. La Cinema City din Iulius Mall Iași, parteneri la joacă sunt Peter Rabbit și Bigfoot Family.

Acum, că se încheie anul școlar, copiii au și mai mare libertate la joacă, veselie, distracție și timp cu prietenii, fie ei și de pe marile ecrane. Un bilet la cinema și mult popcorn sună perfect pentru un început de vacanță. Iar în oferta Cinema City din Iulius Mall Iași sunt cele mai drăgălașe personaje.

Descoperă noile aventuri ale iepurașului Peter în pelicula „Peter Rabbit 2: The Runaway”! Povestea antrenantă urmărește peripețiile sale din marele oraș, care aduc obstacole pentru întreaga familie. Pregătește-te pentru hohote de râs!

„Bigfoot Family” este un film 3D, captivant și amuzant deopotrivă. Adam, fiul lui Bigfoot, are misiunea de a salva cea mai mare rezervație de animale, după dispariția tatălui său. Totul pentru a schimba lumea în bine. Află dacă reușesc personajele și cum fac față provocărilor, la Cinema City din Iulius Mall Iași!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img