sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Stati jos si respirati! Este cel mai bine platit doctor din istoria Iasului! Sumele oficiale castigate sunt halucinante si pot umili orice medic care asteapta salariul!

Distribuie:

Publicat:

Acest medic din Iasi incaseaza sume colosale in fiecare an • Veniturile pe care le obtine starnesc invidia oricarui coleg • De-a lungul anilor, sumele care ii intra in conturi au crescut considerabil • Acum, in 2019, a ajuns sa defileze cu aproape 1.000.000 de lei pe an • De unde obtine prof. dr. Adrian Covic aceste sume colosale si de ce este cunoscut ca un personaj controversat • De-a lungul timpului a avut mai multe probleme, atunci cand a trebuit sa justifice veniturile

Veniturile acestui medic iesean cresc considerabil de la an la an si au ajuns sa starneasca invidia tuturor colegilor din sistemul sanitar iesean. Conform declaratiei de avere publicata in anul 2019, prof. dr. Adrian Covic, fostul manager al Spitalului Clinic "Dr. C. I. Parhon" din Iasi, seful Programului de Transplant Renal de la Iasi, prospera din punct de vedere financiar, incasand anual sume uriase de bani. Declaratia de avere, publicata in vara anului 2019, arata ca, in ultimul an, prof. dr. Adrian Covic incaseaza suma totala de 931.865 de lei. Acesti bani provin din multiplele functii pe care le ocupa. Astfel, veniturile din salariile obtinute de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi ating suma de 164.481 de lei, iar veniturile din salariile obtinute de la Spitalul Clinic "Dr. C. I. Parhon" ating suma de 77.503 lei.

Doctorul Adrian Covic obtine sume uriase si de la mai multe societati comerciale cu care colaboreaza. Astfel, de la Fresenius Nephrocare Romania SRL, medicul iesean incaseaza nu mai putin de 330.509 lei.

Totodata, veniturile salariale obtinute de la Nefrocare MS SRL ating suma de 54.573 lei. Acesta mai obtine o suma infima, in comparatie cu cele specificate mai sus, de la UEFSCDI, fiind vorba despre 9.190 de lei. Seful Programului de Transplant Renal obtine venituri importante si din activitatile independente, fiind vorba despre nu mai putin de 279.041 lei, acesta fiind medic colaborator la Fd. G. Muzicescu.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img