sâmbătă, 25 mai, 2024

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusă

Distribuie:

Publicat:

Steaua preşedintelui SUA Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusă miercuri, anunţă Poliţia din Los Angeles, citată de CNN, potrivit Mediafax.

Agenţii de poliţie din districtul Hollywood au fost chemaţi la locul incidentului după ce un bărbat a distrus cu un instrument electric de foraj "steaua" lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor.

Patricia Cox, un martor, a declarat pentru postul KCAL/KCBS (afiliat CNN) că a văzut un bărbat care a distrus pavajul. "Am crezut că se efectuează lucrări", a spus ea.

Citește și: sua-refuza-sa-respinga-o-acuza-ie-impotriva-lui-donald-trump-priivind-incalcarea-constitu-iei-facand-afaceri-cu-guverne-straine_1279741.html">Un judecător din SUA refuză să respingă o acuzație împotriva lui Donald Trump privind încălcarea Constituției făcând afaceri cu guverne străine

Poliţia l-a reţinut pe Austin Clay, un suspect în vârstă de 24 de ani, acuzat de vandalism. Individul, care nu a dezvăluit de ce a recurs la acest gest, a fost eliberat pe o cauţiune de 20.000 de dolari.

"Steaua" lui Donald Trump a fost vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism de când fostul om de afaceri şi prezentator TV a intrat în politică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img